APEL DE ÎNSCRIERE: SESIUNE DE CONSULTARE ȘI FORMARE ÎN DOMENIUL ACCESĂRII ȘI MONITORIZĂRII FONDURILOR PUBLICE DE TINERET

  antetTpD

Consiliul Tineretului din România (CTR), în calitate de partener al Centrului pentru Politici Educaționale (CPE) și al Societății Academice din România (SAR) în cadrul proiectului „Tineri pentru democrație: transparență și bună guvernare în alocarea și gestionarea fondurilor publice pentru tineret la nivelul autorităților locale”, finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România, invită reprezentanții ONGT-urilor și tinerii interesați să se înscrie în cadrul primei sesiuni regionale de consultare și formare privind accesul la și utilizarea fondurilor publice pentru tineret!

 Evenimentul se va desfășura în zilele de 21 și 22 septembrie 2015, în Cluj (Hotel Gala), și va reuni tineri implicați sau interesați în politicile de democratizare la nivel local, cu precădere în ceea ce privește alocarea și gestionarea transparentă a fondurilor publice destinate tinerilor.

 Cele două zile ale evenimentului vor cuprinde activități de dezbatere și consultare cu tinerii pe tema gestiunării resurselor de tineret de către autoritățile publice locale și vor fi evidențiate provocările și modalitățile prin care tinerii pot fi implicați în procesele decizionale aferente. De asemenea, va fi organizată o sesiune specială de training alături de specialiști pentru formarea reprezentanților ONG-urilor de tineret în domeniul accesării și monitorizării eficienței utilizării de fonduri publice, de la nivel local, adresate tinerilor.

Înscrierile vor putea fi depuse prin completarea formularului următor https://goo.gl/lux8a1 până la data de 17 septembrie 2015, iar până la data de 18 septembrie 2015 se va face selecţia, conform metodologiei proiectului. Menționăm că prezentul apel se adresează în special persoanelor interesate din județul Cluj sau județele apropiate. În această toamnă vor urma sesiuni asemănătoare în Iași, Timișoara și București.

 Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România și se desfășoară în perioada aprilie 2015 – martie 2016 (www.fondong.fdsc.ro).

 Pentru mai multe detalii contactați:

 Alin – Constantin Filimon

Telefon: 0740 669 553

Email: alin.filimon@cpedu.ro

Link-uri utile:

www.tineripentrudemocratie.cpedu.ro

www.fondong.fdsc.ro

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sesizari

  • Vreau să fac o sesizare! alarms

    Ai remarcat o neregulă în gestionarea fondurilor de tineret la nivel local? Vrei sa te implici? Fă o sesizare.

Parteneri

Arhiva

January 2023
M T W T F S S
« Mar    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Status

SONDAJ

Sunteți mulțumit/ă de modul de gestionare a fondurilor destinate tinerilor la nivel local?

View Results

Loading ... Loading ...

NEWSLETTER

Abonează-te