Echipa de watchdogs în domeniul gestionării fondurilor de tineret este pregătită pentru monitorizarea autorităților publice locale

Cei 11 tineri selectați pentru a forma rețeaua de watchdogs în domeniul fondurilor publice destinate tinerilor la nivel local au participat la o sesiune de instruire organizată de echipa formată din membri ai Consiliul Tineretului din România și Centrului pentru Politici Educaționale.

Tinerii au dat dovadă de un interes deosebit în acest domeniu și au participat cu entuziasm și cu un input valoros în cadrul sesiunii de instruire ce a avut loc pe data de 18 septembrie în incinta Fundației pentru Tineret a Municipiului București. Aceștia au primit metodologia completă pentru monitorizare și alte instrument necesare activității de monitorizare. De asemenea, au fost instruiți în domeniul gestionării fondurilor de tineret la nivel local, contribuind la dezbatere cu aspecte privind fiecare județ în parte.

Le mulțumim pentru participare și începând cu această lună, vom fi cu toții cu ochii pe autoritățile locale din județele Cluj, Iași, Timiș, Constanța, București, Galați, Sibiu, Suceava, Bacău, Brașov și Maramureș.

De asemenea, le mulțumim și organizatorilor evenimentului, Adina Ardeleanu (Responsabil proiect CTR), Mihai Dragoș (Expert realizare ghid de bune-practici privind implicarea tinerilor în luarea deciziilor la nivel local), Diana Iftodi, expert organizare evenimente și Andrei Crăciun (Coordonator Rețea Watchdogs).

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sesizari

  • Vreau să fac o sesizare! alarms

    Ai remarcat o neregulă în gestionarea fondurilor de tineret la nivel local? Vrei sa te implici? Fă o sesizare.

Parteneri

Arhiva

January 2023
M T W T F S S
« Mar    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Status

SONDAJ

Sunteți mulțumit/ă de modul de gestionare a fondurilor destinate tinerilor la nivel local?

View Results

Loading ... Loading ...

NEWSLETTER

Abonează-te