Evenimente de consultare și fomare în cadrul proiectului, pentru tinerii din zona Galați-Brăila

Organizăm o nouă serie de evenimente de consultare a autorităților și formare cu tinerii  în perioada, 5-6 aprilie 2016, la Galați, unde sperăm să ne bucurăm de prezența a cât mai mulți tineri și reprezentanți ai ONGT-urilor, interesați să se implice în procesele decizionale privind fondurile de tineret și administrarea lor la nivel local. Acestora le vom pune la dispoziție instrumentele și modelele de bune practici dezvoltate în cadrul proiectului până în prezent. Cele două evenimente, vor avea loc astfel:

  • Evenimentul de formare și consultare a tinerilor implicați în mediul ONG va avea loc în data de 5 aprilie 2016 în intervalul orar 15:00 – 18:00, în sala Consiliului de Administrație al UDJG din incinta Universității “Dunărea de Jos” din Galati (str. Domnească, nr. 47, Galați).
  • Evenimentul de consultare a autorităților locale va avea loc în data de 6 aprilie, în intervalul 14:00-18:00, în sala de conferințe a Parcului de Software Galati, etaj 1 (str. Portului, nr. 23, Galați).

În cadrul discuțiilor, invitații vor prezenta stadiul actual al problematicii gestionării fondurilor pentru tineret la nivel local și vor evidenția limitele abordărilor actuale precum și nevoia implicării tinerilor în procesele decizionale privind gestionarea acestora pentru creșterea transparenței la nivelul autorităților și creșterea capacității de accesare și de implicare în luarea deciziilor privind aceste fonduri de către organizațiile non-guvernamentale de tineret.

Tinerii  care doresc să participe la eveniment sunt invitați să trimită un mail pe adresa office@cpedu.ro alături de motivația lor pentru participarea la eveniment.

Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România (www.fondong.fdsc.ro).

Centrul pentru Politici Educaționale (CPE) a luat naștere în anul 2014, fiind prima și singura organizație non-guvernamentală din România care își propune să contribuie la îmbunătățirea proceselor de dezvoltare, implementare și evaluare de politici publice fundamentate cu impact în domeniile educației și tineretului (www.cpedu.ro).

Link-uri utile:

www.tineripentrudemocratie.cpedu.ro

www.fondong.fdsc.ro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sesizari

  • Vreau să fac o sesizare! alarms

    Ai remarcat o neregulă în gestionarea fondurilor de tineret la nivel local? Vrei sa te implici? Fă o sesizare.

Parteneri

Arhiva

July 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Status

SONDAJ

Sunteți mulțumit/ă de modul de gestionare a fondurilor destinate tinerilor la nivel local?

View Results

Loading ... Loading ...

NEWSLETTER

Abonează-te