Începem înscrierile la cea de-a doua rundă a sesiunilor regionale de consultare și formare

banner sesiuni consultare formare

APEL DE ÎNSCRIERE PENTRU SESIUNILE REGIONALE DE:
Dialog și consultare cu tinerii și formare a tinerilor implicați în ONGT-uri, în domeniul accesării și monitorizării fondurilor publice de tineret

Consiliul Tineretului din România (CTR), în calitate de partener al Centrului pentru Politici Educaționale (CPE) și al Societății Academice din România (SAR) în cadrul proiectului „Tineri pentru democrație: transparență și bună guvernare în alocarea și gestionarea fondurilor publice pentru tineret la nivelul autorităților locale”, invită reprezentanții ONGT-urilor și tinerii interesați să se înscrie la cea de-a doua rundă a sesiunilor regionale de consultare și formare privind utilizarea și accesul la fondurile publice pentru tineret!

Evenimentele se vor desfășura în zilele de 19 și respectiv 20 octombrie 2015, în Iași la Hotel Amadeo – șoseaua Ungheni, nr. 2 și va reuni tineri implicați sau interesați în politicile de democratizare la nivel local, cu precădere în ceea ce privește alocarea și gestionarea transparentă a fondurilor publice destinate tinerilor.

În desfășurătorul evenimentelor vor fi incluse activități de dezbatere și consultare cu autorități publice locale și tineri pe tema gestionării resurselor de tineret la nivel local și vor fi evidențiate provocările și modalitățile prin care tinerii pot fi implicați în procesele decizionale aferente. De asemenea, va fi organizată o sesiune specială de training alături de specialiști pentru formarea reprezentanților ONG-urilor de tineret în domeniul accesării și monitorizării eficienței utilizării de fonduri publice, de la nivel local, adresate tinerilor.

Înscrierile se realizează prin completarea unui formular online până la data de 15 octombrie 2015, urmând ca până la data de 16 octombrie 2015 să fie selectați participanții, conform metodologiei proiectului. Agenda evenimentului și ale informații suplimentare privind participarea la eveniment vor fi transmise persoanelor selectate prin e-mail.

Menționăm că prezentul apel se adresează în special persoanelor interesate din județul Iași, dar și din județele apropiate. Dacă dorești să te înscrii pentru sesiunile viitoare ce vor avea loc în București (16 – 17 noiembrie 2015) și în Timișoara (10 – 11 decembrie 2015), poți specifica și completa în cadrul aceluiași formular.

Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, și se desfășoară în perioada aprilie 2015 – martie 2016 (www.fondong.fdsc.ro).

Pentru mai multe detalii contactați:

Centrul pentru Politici Educaționale
Telefon: 0745591421
Email: office@cpedu.ro

Link-uri utile:
www.tineripentrudemocratie.cpedu.ro
www.fondong.fdsc.ro
Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sesizari

  • Vreau să fac o sesizare! alarms

    Ai remarcat o neregulă în gestionarea fondurilor de tineret la nivel local? Vrei sa te implici? Fă o sesizare.

Parteneri

Arhiva

November 2023
M T W T F S S
« Mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Status

SONDAJ

Sunteți mulțumit/ă de modul de gestionare a fondurilor destinate tinerilor la nivel local?

View Results

Loading ... Loading ...

NEWSLETTER

Abonează-te