A patra rundă a sesiunilor de dialog și formare în domeniul gestionării fondurilor publice destinate tinerilor va avea loc între 10 și 11 decembrie, în Timișoara

consultareCentrul pentru Politici Educaționale (CPE), alături de Societatea Academică din România (SAR) și Consiliul Tineretului din România (CTR), invită reprezentanții ONGT-urilor și tinerii interesați să se înscrie la cea de-a patra rundă a sesiunilor regionale de consultare și formare privind utilizarea și accesul la fondurile publice pentru tineret derulate în cadrul proiectului „Tineri pentru democrație: transparență și bună guvernare în alocarea și gestionarea fondurilor publice pentru tineret la nivelul autorităților locale”!

Evenimentele se adresează tuturor celor interesați de problema transparenței fondurilor publice alocate pentru tineri și vor avea loc în sala de conferințe a Hotelului Pacific, Strada Mihail Kogălniceanu nr. 8, Timișoara, astfel:

  • 10 decembrie – între orele 10:00 – 18:00 – Sesiunea regională de consultare și dialog cu tinerii
  • 11 decembrie – între orele 10:00 -18:00 – Sesiunea regională de formare a tinerilor implicați în mediul ONG

În desfășurătorul evenimentelor vor fi incluse activități de dezbatere și consultare cu autorități publice locale și tineri pe tema gestionării resurselor de tineret la nivel local și vor fi evidențiate provocările și modalitățile prin care tinerii pot fi implicați în procesele decizionale aferente. De asemenea, va fi organizată o sesiune specială de training alături de specialiști pentru formarea reprezentanților ONG-urilor de tineret în domeniul accesării și monitorizării eficienței utilizării de fonduri publice, de la nivel local, adresate tinerilor.

Înscrierile se realizează prin completarea unui formular online până la data de 4 decembrie 2015, ora 23:59, urmând ca până la data de 5 decembrie 2015 să fie selectați participanții, conform metodologiei proiectului. Agenda evenimentului și alte informații suplimentare privind participarea la eveniment vor fi transmise persoanelor selectate prin e-mail.

Menționăm că prezentul apel se adresează în special persoanelor interesate din Timișoara și județele apropiate.

Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, cu suma de 74.964 euro și se desfășoară în perioada aprilie 2015 – martie 2016.

Pentru mai multe detalii contactați:

Centrul pentru Politici Educaționale

Telefon: 0745 591 421

Email: office@cpedu.ro

Link-uri utile:

www.tineripentrudemocratie.cpedu.ro

www.fondong.fdsc.ro

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sesizari

  • Vreau să fac o sesizare! alarms

    Ai remarcat o neregulă în gestionarea fondurilor de tineret la nivel local? Vrei sa te implici? Fă o sesizare.

Parteneri

Arhiva

May 2024
M T W T F S S
« Mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Status

SONDAJ

Sunteți mulțumit/ă de modul de gestionare a fondurilor destinate tinerilor la nivel local?

View Results

Loading ... Loading ...

NEWSLETTER

Abonează-te