Eveniment – Dialog cu tinerii privind abordari strategice în finanțarea activității de tineret

  Eveniment Proiect 1 aprilie

      Centrul pentru Politici Educaționale, alături de partnerii săi, Consiliul Tineretului din România și Societatea Academică din România, organizează în cadrul proiectului “Tineri pentru democrație: transparență și bună guvernare în alocarea și gestionarea fondurilor publice pentru tineret la nivelul autorităților locale”,  dezbaterea “Dialog cu tinerii privind abordari strategice in finantarea activitatii de tineret”, cu privire la finanțarea activităților de tineret, la rolul și obligațiile legale ale autorităților locale, precum și posibilitățile de implicare a tinerilor și organizațiilor de tineret într-un mod cât mai eficient.

   Evenimentul are loc vineri, 1 aprilie în București, Calea Șerban Vodă nr. 213 (Fundația de Tineret a Municipiului București).

    Împreună cu invitații noștri vom prezenta și dezvolta strategiile realizate și probate în cadrul proiectului până în acest moment. În urma monitorizării și presiunilor exercitate de reprezentanții mediului asociativ de tineret sub coordonarea echipei de proiect am reușit să dublăm alocarea bugetară pentru tineret la nivelul ministerului de resort. Dezbaterea își propune să disemineze instrumentele realizate în cadrul proiectului, precum și modelele de bune practici dezvoltate, dar și să găsească noi modalități de îmbunătățire a colaborării dintre tineri și autorități, de implicare a tinerilor și de propunere a unor strategii de gestionare a acestor fonduri dinspre tineri spre autorități.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sesizari

  • Vreau să fac o sesizare! alarms

    Ai remarcat o neregulă în gestionarea fondurilor de tineret la nivel local? Vrei sa te implici? Fă o sesizare.

Parteneri

Arhiva

July 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Status

SONDAJ

Sunteți mulțumit/ă de modul de gestionare a fondurilor destinate tinerilor la nivel local?

View Results

Loading ... Loading ...

NEWSLETTER

Abonează-te